Taylor Swift – Blank Space Şarkı Sözleri ve Türkçe Çevirisi


taylorswift_blankspace çevirisi
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Taylor Swift Kimdir?

Taylor Alison Swift (13 Aralık 1989 doğumlu) bir Amerikan şarkıcı-söz yazarıdır. Genellikle kişisel yaşamından ve deneyimlerinden ilham alan anlatı sözleri, yaygın eleştirel övgü ve medya kapsamı aldı.Batı Reading, Pennsylvania, Swift, 2004 yılında Nashville, Tennessee’ye taşındı, ülke müziğinde bir kariyer yapıyor. 2006 yılında “Teardrops on My Guitar” ve “Our Song” ın “Gözyaşı” ni içeren 2006 yılında onun eponymous debut stüdyo albümü ile ülke müzik sahnesine girdi. SWIFT, ikinci stüdyo albümü, Fearless (2008), Crossover itirazda bir ülke pop rekoru ile ana akımın öngörülmesine yükseldi. “Love Story” ve “You Belong with Me”, korkusuz, Korkusuz Amerika Birleşik Devletleri (Riaa) tarafından sertifikalı olarak sertifikalandırılmıştır. Dünya çapında 200 milyondan fazla kayıt satışı ile Swift, en çok satan müzik sanatçılarından biridir. Accolades, 11 Grammy Ödülü (Yılın Üç Albümü dahil), bir Emmy Ödülü, İki Brit Ödül, 11 MTV Video Müzik Ödülleri (Yılın İki Video Dahil), 12 Ülke Müzik Birliği Ödülleri, 25 Billboard Müzik Ödülleri ( En çok bir kadın tarafından kazanır), 32 Amerikan Müzik Ödülleri (en çok bir sanatçı tarafından kazanır) ve 35 Guinness World Records.Billboard’un tüm zaman sanatçılarının (2019) en büyük sekizinci sırada yer aldı ve tüm zamanların (2015) en fazla 100 en fazla 100 şarkı söz yazgısının listesinde listelendi. SWIFT, dünyadaki en etkili 100 insanın (2010, 2015 ve 2019) ve Forbes Ünlü 100’in yıllık yıllık listesi gibi çeşitli güç sıralamalarına dahil edilmiştir (2016 ve 2019’da ilk başta). Amerikan Müzik Ödülleri tarafından on on yılın (2010’ların) billboard ve sanatçısı tarafından (2010’ların) tarafından adlandırılmıştır. SWIFT, insanların ve sanatçıların haklarının hayırsever çabaları ve savunucusu için de tanınmıştır.

Taylor Swift-Blank Space Şarkı Sözleri ve Türkçe Çevirisi Tablosu

[table id=670 /]

Taylor Swift ‘in Politika ve Aktivizm Görüşü

Swift feminist ve yanlısı seçenek olarak tanımlar. Çok sayıda medya kuruluşuyla feminist bir simge olarak kabul edildi. 2008 Amerika Birleşik Devletleri Cumhurbaşkanlığı Seçimine göre, SWIFT, siyasi süreçte kadınları etkilemeye yönelik her kadının sayım kampanyasını teşvik etti. Bir PSA’yı (sizin için) ülke kampanyası için bir PSA kaydetmek için birçok kişiden biriydi. 2019’da müzik zirvesindeki reklam panosu kadınlarındaki kabul konuşması sırasında cinsiyetçilik ve misogyny’ye karşı konuştu. Zamanın cinsel tacize karşı hareket hareketinin kurucu imzacılarından biriydi. Swift, LGBT ayrımcılığına karşı da konuştu. Openly Gay Genç Larry King’in 2008 cinayetinin ardından, Nefret Suçlarıyla mücadele etmeyi amaçlayan bir GLSEN PSA kaydetti. 2011 yılında MTV VMA Sosyal Aktivizm Ödülü’ne aday gösterildi. Haziran 2016’da Orlando Gece Kulübü Çekiminden sonra Swift, mağdurları onurlandırmak için bir mektup kaldı. KENATOR LAMAR ALEXANDER’a ve Beyaz Saray’dan ve çeşitli demokratik yasama sahiplerinden 800.000 imza ve yanıt biriktiren Senatör Lamar Alexander’a ve Change ‘daki bir dilekçeye eşitlik desteğini teşvik etti. Swift, Trump İdaresi’ni, 2019 MTV Video Müzik Ödülleri’nde ve Pride Living’in 2020 Stonewall Günü LiveStream etkinliği sırasında, 2020 ABD nüfus sayımını transseksüel ve ikili olmayan kişileri hariç tuttuğu 2020 Stonewall Günü LiveStream etkinliği sırasında geçti.Swift, erken kariyerinde siyasetin tartışılmasını önledi, ancak 2018 Amerika Birleşik Devletleri seçimlerinden bu yana politik olarak aktif hale geldi. Yaşamlarımız için Mart’ı destekledi. Sırasıyla temsilciler ve Senato. Onun onayında, Swift, daha fazla LGBT hakları ve cinsiyet ve ırksal eşitlik, sistemik ırkçılığı kınadığı ve hayranlarını kişisel değerlerine göre oy kullanmaya teşvik etti. 2020 Ağustos’ta, SWIFT, seçmenlerinin seçmenlerini seçimler öncesinde kontrol etmeleri için fanlarını çağırdı. VUTE.org, 65.000 kişinin 24 saatlik Swift’in görevinde oy kullanmaya kaydolduğunu bildirdi, bu sayede her zamanki kayıt için bir muhasebe bile olağanüstü bir daralma sona erdi. 2020 ABD Cumhurbaşkanlığı seçiminde Joe Biden ve Kamala Harris’i onayladı ve anketlerde en etkili ünlülerden biri olduğu bulundu. Seçmen katılımını artırmak için bir reklamda “sadece genç” şarkısını ödünç verdi. SWIFT, Mayıs 2020’de ABD’de beyaz üstünlüğün, sistemik ırkçılığın ve polis vahşinin bir vokal eleştirmenidir, Afrikalı-Amerikalı erkeklerin ölümlerinde adaleti çağırdı. Ve eski Cumhurbaşkanı Barack Obama tarafından yazılmış olan bir makale, George Floyd protestolarının ardından, 2020 ABD seçimleri için Covid-19 Pandemics.she’nin Tennessee’deki ırkçı konfederasyon anıtlarının çıkarılmasını çağırdı. ve ulusal bir tatil olmak için insan için savundu. 22 Haziran 2021’de, kongreye açık bir mektup imzalamada, yine eşitlik hareketinin geçmesini, “[…] en marjinalleşmiş toplulukları” korumak için “[…] olduğunu vurgulayarak 300’den fazla sanatçıya katıldı.

İngilizce Şarkı Dinleyerek İngilizce Öğrenin!

İngilizceyi anadilim gibi konuşmak istiyorum diyorsanız öncelikle bol miktarda maruz kalmalısınız. Bu sadece İngilizce için değil, her dil için geçerlidir. Bir dili öğrenirken ne kadar maruz kalırsanız o kadar iyi ve hızlı öğrenirsiniz. Bu yüzden yurtdışına çıkıp anadili İngilizce olanlarla beraber yaşamak gideceğiniz herhangi bir okul veya alacağınız herhangi bir eğitimden daha etkilidir. Yurtdışına çıkmak ise zor olduğundan dolayı evde İngilizce öğrenmek için anadili İngilizce olan kişilerle internet üzerinden de konuşabilirsiniz. Konuşarak İngilizce öğrenmek için en iyi sitelerden birisi de Konuşarak Öğren. Anadili İngilizce olan eğitmenlerle online İngilizce derslerinde her gün konuşmak size çok yarar sağlayacaktır. Konuşurken hem hatalarınız düzeltilecek hem de yeni konular öğrenebileceksiniz. Üstelik karşılıklı konuştuğunuz için dinleme kabiliyetinizi de geliştirebilirsiniz. Bu sayede her açıdan İngilizceye maruz kalarak çok hızlı bir şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz.

Konuşarak Öğren anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir İngilizce konuşma sitesidir. İnsanlarla İngilizce konuşma uygulamaları konusunda yepyeni bir seviyeye ulaşmıştır. Her gün İngilizce konuşan insanlarla bir araya gelip kendiniz geliştirebilirsiniz. Bu yüzden İngilizce öğrenmek isteyenler için büyük avantaja sahiptir. Uzaktan İngilizce eğitim konusunda  konusunda oldukça tecrübeli eğitmenlerden alacağınız dersler sayesinde internette İngilizce öğrenebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı