Taylor Swift Look What You Made Me Do Şarkı Sözleri Çeviri


Taylor Swift Look What You Made Me Do
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dünyaca ünlü şarkıcı olan Taylor Swift’in, bugüne kadar en çok dinlenen şarkılarından Look What You Made Me Do şarkı sözleri, türkçesi ve okunuşları bu yazımızda. Taylor Swift Look What You Made Me Do lyrics ve çevirisi Taylor Swift Look What You Made Me Do şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşlarını öğrenebilir ve Taylor Swift Look What You Made Me Do şarkısına anlayarak eşlik edebilirsiniz. İşte Taylor Swift Look What You Made Me Do şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşları…

Taylor Swift – Look What You Made Me Do Şarkı Sözleri, Türkçesi ve Okunuşları

[table id=113 /]

Taylor Swift Kimdir ?

Wyomissing, Pensilvanya’da büyüdü ve on dört yaşında Nashville, Tennessee’ye taşındıktan sonra country müzikteki kariyerine başladı. Burada Big Machine Records ile anlaştı ve Sony/ATV Music publishing house ile çalışan en genç söz yazarı oldu. 2006 yılında kendi adını taşıyan bir albüm çıkardı. Albümün üçüncü single çalışması “Our Song” ile ABD country listesinde bir numaraya ulaşan en genç şarkıcı oldu. 2008 Grammy Ödülleri’nde “En İyi Yeni Sanatçı” kategorisinde aday gösterildi.

İkinci albümü olan Fearless’ı 2008’in sonlarında çıkardı. Albümdeki “Love Story” ve “You Belong with Me” adlı parçalar listelerde üst sıralarda yer aldı ve Fearless 2009’un en çok satan albümü oldu. 2010’da, içlerinden Yılın Albümü’nün de bulunduğu, dört Grammy Ödülü’ü kazandı. Swift bu ödülü kazanan en genç sanatçı oldu. Grammy dışında, Fearless, Amerikan Müzik Ödülleri, ACM ve CMA’de de ödüllendirildi, böylece country müzik tarihinde en çok ödül kazanan albüm oldu. 2010’da sanatçı üçüncü albümü Speak Now’ı çıkardı, albüm ilk haftasından bir milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaştı. 2011-12’de Speak Now World Tour adını verdiği bir konser turnesine çıkarak dünyanın dört bir yanında 1.6 milyon dinleyiciye ulaştı. Albümün üçüncü single çalışması “Mean” iki Grammy kazandı. Sanatçı dördüncü albümünü Red 2012’de çıkardı. Albüm ABD’de ilk haftasında 1.21 milyon satarak son on yılın ilk haftasında en çok satan albümü oldu. Ayrıca Swift ilk hafta satışları iki milyonu geçen ilk kadın şarkıcı oldu. Albümden çıkan “We Are Never Ever Getting Back Together” ve “I Knew You Were Trouble” teklileri dünya çapında hit şarkılar oldu. Sanatçının Red Tour’u 2013 ve 2014 yıllarında tüm dünyada konser alanlarını ziyaret etti. Swift, 2014 yılında doğum yılı olan 1989 adlı bir albüm çıkardı bu albümden ”Shake It Off”, ”Blank Space”, ”Style” ve ”Bad Blood” dünya çapında hit şarkılar oldu.

Kaynak: Sabah

Merak ettiğiniz kelimelerin anlamlarını öğrenmek için İngilizce Türkçe Çeviri Sözlük sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca şunlarda hoşunuza gidebilir;

Selena Gomez Good For You

Selena Gomez Wolves

Inna Nirvana

Inna Yalla

Rıhanna Work

Anne Marie Friends

Brianna All I Need

Brıanna Lost In İstanbul

Rihanna Diamonds

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı