Teknosa İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

2000 yılında Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan ve geçtiğimiz 20 yıl içinde Türkiye’nin teknoloji ürünleri satan mağazaları arasında lider konumuna yükselen Teknosa’ da kariyer yapmak istiyorsanız, ipuçları için bu içeriğimize mutlaka göz atın! 

Teknosa İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Teknosa, kendi bünyesinde kariyer yapmayı hedefleyen adayların ingilizce bilgisini birebir mülakatlarla ölçüyor. İnsan kaynakları birimi ve bağlı çalışacağınız bölümün yöneticisi ile gerçekleştireceğiniz mülakatlar sonucunda şayet ingilizce dil bilginiz yeterli görülürse yeni kariyerinize merhaba diyebilirsiniz.

Ne Seviyede İngilizce Gerekiyor?

Teknosa’ da pek çok şirket gibi başvuruya açtığı her pozisyon için ingilizce şartı koşmuyor. Yönetim kadrosu için ya da turistik bölgelerdeki mağazalar için başvurmuyorsanız ingilizce seviyeniz çok önemli değil. Ancak özellikle yönetim kadrosunda yer almak  ya da kariyerinize yönetici kadrosunda devam etmek gibi bir düşünceniz varsa ingilizcenizin çok iyi bir seviyede olduğundan emin olun. Zira ağırlıklı olarak yabancı markalar ve tedarikçilerle çalışan Teknosa’ da iyiden biraz daha fazla ingilizceye ihtiyacınız olacak. 

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleştiriliyor?

Kariyer siteleri üzerinden gerçekleştirdiğiniz başvuru tüm adaylar arasından uygun görülürse telefonla aranıyorsunuz ve size online bir sınav gönderiyorlar. 30 soru için 30 dakika süren bu sınavı neticelendirmek için size 6 saatlik hazırlık süresi de tanıyorlar. Genellikle aynı gün ya da bir gün sonrasında sınav sonucunuz olumlu ise sizinle yeniden iletişime geçiyorlar ve yüz yüze mülakata çağırılıyorsunuz. Bu noktada önce insan kaynakları yetkilileriyle daha sonrasında birim yöneticinizle bir görüşme daha gerçekleştiriyorsunuz. Son aşamada her şey yolunda giderse size maaş teklifinde bulunuyorlar.

Çalışanlara Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları

Teknosa’ da da tüm şirketlerde olduğu gibi yasal çalışma süreleri ve şartları geçerlidir. Mağaza personeli olarak çalışacaksanız vardiyalı sistemle çalışıyor olacaksınız. Beyaz yakalı iseniz standart çalışma saatlerinin yanısıra yararlanabileceğini özel sağlık sigortası, servis, prim gibi bazı özel yan haklarınız da olacaktır. Bünyesinde çalışanların eğitimine ve kendini geliştirmesini çok önemser ve desteklerler. Ayrıca çalışanlarının motivasyonunu arttırmaya yönelik olarak sık sık çeşitli organizasyonlar gerçekleştirmektedirler.

Teknosa Hakkında Genel Bilgi

5 mağaza ile başladığı perakende yolculuğuna bugün Türkiye’nin neredeyse her ilinde 300′ ün üzerinde mağazasıyla devam eden Teknosa, kendine müşteri memnuniyetini şiar edinmiş, yenilikçilikten ödün vermeden fark yaratmayı hedefleyen en önemli elektronik eşya perakende zincilerinden birisidir. Çalıştığı tedarikçilerle ilişkilerini sürekli geliştiren, çalışanlarının eğitimlerini önemseyen ve kendilerini geliştirmesine olanak sunan bu köklü firma, bu sayede yüzlerce markanın binlerce ürününü bizlerle buluşturuyor. Cep telefonundan televizyona, kişisel bakım ürünlerinden beyaz eşyaya aklınıza gelebilecek her türlü elektrikli ürünü en uygun fiyata bulabileceğiniz Teknosa, 2012 yılından bu yana halka arz edilmiş ve borsada işlem görmeye başlamıştır. Teknosa’ dan çok sayıda mağazasının yanısıra online olarak da alışveriş yapma imkanınız mevcut. 

Teknosa İngilizce Mülakatına Konuşarak Öğren ile Hazırlanın!

İş görüşmeleri herkes için stres kaynağıdır, özellikle de mülakat ingilizce gerçekleştirilecekse. Ancak sizin için durum böyle olmak zorunda değil. Ana dili ingilizce olan, alanında uzman eğitmenlerimiz sayesinde bu süreci tereyağından kıl çeker gibi atlatmanız mümkün. Bunun için konusarakogren.com dan sitemizi inceleyerek bizimle irtibata geçmeniz ve Skype üzerinden size  uygun olan vakitte uzmanlarımızla görüşmeniz yeterli. Bu görüşmeler sırasında hem telaffuzunuzu geliştirebilir, hem kelime haznenizi genişleterek mülakatınızı gerçekleştiren kişi üzerinde oldukça etkileyici bir izlenim bırakabilirsiniz.

Konuşarak Öğren ile Teknosa İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Bu yazılar da ilginizi çekebilir:

Eti İngilizce Mülakat ve İşe Alım Süreci

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı