Tofaş İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Tofaş, Türkiye’de araç üretimi dendiğinde belki de akla gelen ilk ve en büyük isimlerden biri. Dolayısıyla bünyesinde çalışmak isteyen de çok oluyor haliyle. Gerek kariyer basamağı olarak kullanmak, gerekse çalışanlarına sunduğu imkanlardan faydalanmak isteyen adaylar için her daim vazgeçilmez diyebiliriz. Fakat adayları eledikleri en önemli konulardan biri İngilizcelerini sınadıkları kısım. 

Tofaş İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor? 

Firma uluslararası alanda çalıştığı için İngilizce kendileri için oldukça önemli. İngilizceniz önce videolu olarak gerçekleştireceğiniz bir mülakatla sınanıyor. Tofaş sizden bu videolu mülakatta bazı sorulara cevap vermenizi istiyor ve bu sorulardan bazıları İngilizce oluyor. Haliyle ilk aşamalardan birinde gerçekleşen bu kısımda çoğu aday eleniyor. İkinci olarak son aşamalardan birinde de size bir İngilizce sınavı yapılıyor ki bu sınavın da çok kolay olmadığını söyleyebiliriz. Okuma metinleri ve anlama gerektiren paragraflar içeren sınav 100 sorudan oluşuyor ve size verilen süre 60 dakika. 

Ne Seviyede İngilizce Bilmeliyim?  

İngilizcenizin iki seviyede ölçüleceğinden ve bu iki seviyenin de çok kolay olmayacağından bahsettik. Bu sebeple halihazırdaki seviyenizi öğrenmek ve bunun üzerine katmak için vakit kaybetmemenizde fayda var. Özellikle ilk eleme sizi konuşturmaya, İngilizce sorulara yanıt verdirmeye yönelik olacağı için bu yönde konuşma pratiği yapmalısınız. İkinci aşamada ise kısa süreli yazılı sınav sizin hızlı okuma ve okuduğunu anlama becerilerinizi ölçmeye yönelik olacak. Bu noktada da bol bol okuma yapmanızı öneriyoruz. 

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

Tofaş klasik mülakat süreçlerinden farklı olarak, veri tabanına gelen başvurulardan kriterlerine uygun olanları seçtikten sonra, adaylardan videolu bir mülakat talep ediyor. Bu videolu mülakatta bazı sorulara cevap vermeniz bekleniyor ve bu sorulardan bazıları İngilizce oluyor. Sonrasında yüz yüze görüşme için merkeze davet ediliyorsunuz ve burada birkaç insan kaynakları sorumlusu ile özgeçmişiniz üzerine görüşüyorsunuz. Bu aşamadan sonra son aşama ise yazılı İngilizce sınavı. Pek çok adayın bu sınavda elendiğini belirtmekte fayda var. 

Tofaş’ın Çalışanlarına Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları

Tofaş çalışanlarına en fazla yan hak sağlayan firmalardan biri. Ücretlendirme olarak rekabetçi bir anlayış benimseyen şirket, servis, yemek, prim, pozisyona göre araç ve telefon temini dışında; çeşitli kulüp üyelikleri, sosyal tesisler, kooperatif, çalışanlara tıbbi, mali, hukuksal ve psikolojik yardım, Koç ailem, Tofaş bursu ve Vehbi Koç bursu gibi zengin yan haklara sahip.

Tofaş Hakkında Genel Bilgi

Mülakattan önce bilmeniz gereken bir kısım da burası. Çünkü çalışmak istediği firmayı tanımayan adayların şansı her zaman daha az olur. 

Tofaş 1968 yılında kurulmuştur ve hem binek araç hem de hafif ticari araç üreten bir otomotiv şirketidir. Rakamlarla konuşacak olursak, Türkiye’nin 5. büyük sanayi kuruluşudur. 450.000 araç üretim kapasitesine sahiptir ve 1.000.000 m2 faaliyet alanı bulunmaktadır. Genel merkezi İstanbul’dadır fakat Bursa’da da fabrikası bulunmaktadır. Otomobil sektörünün en başarılı bulunan AR-GE’sine imza atmış, dünya klasmanında üretim yapan ve oldukça güçlü bir bayi ve tedarikçi ağı bulunan bu firma sizin için eğitim anlamında da çok önemli bir basamak olacaktır. 

 Tofaş İngilizce Mülakatına konusarakogren.com ile Hazırlanın!

Firma olarak Tofaş’ın İngilizceye ne denli önem verdiğinden bahsettik. Bu sebepledir ki; sizin şimdiden kara kara İngilizce ile nasıl baş edebileceğinizi düşündüğünüzü görür gibiyiz. Fakat bizce üzülmek için çok erken çünkü tam da bu noktada Konuşarak Öğren imdadınıza yetişiyor. 

Biz ABD ofisimizde yer alan alanında uzman eğitimcilerimizle size Skype üzerinden ulaşıyoruz ve sizi konuşturuyor, konuştururken de siz farkına bile varmadan öğretiyoruz. Siz ise kursa gitme zahmet ve maliyetinden, kalabalık ortamda ders dinleme eziyetinden kurtulmuş oluyorsunuz. Üzerinize düşen kısım sadece inanmak! 

Konuşarak Öğren ile Tofaş İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı