Profesyonel İngilizce Konuşmanızı Sağlayacak 7 Uygulama


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Bildiğiniz üzere günümüzde İngilizce bilmek bizler için büyük bir önem taşımakta. İş mülakatlarında yabancı dil bilmek, CV hazırlarken İngilizce bildiğinizi belirtmek veya başka bir ülkeye seyahat ederken İngilizce bilmek sizler için büyük bir avantaj sağlıyor. Peki İngilizce nasıl öğrenilir? Yabancı dil öğrenmenin birçok yolu vardır ve bu yollar kişinin öğrenme biçimlerine göre değişir. En etkili yollar dile maruz kalınan ve sizlere sürekli pratik yaptıran yollardır. Bu yollardan bir tanesi de telefonlarınıza indirebileceğiniz dil uygulamalarıdır. Düzenli alıştırma yapabileceğiniz, dört dil becerinizi geliştirebileceğiniz ve bunları hiçbir ücret ödemeden yapabileceğiniz birçok aplikasyon mevcut. İster uzman eğitmenler ile ister de çeşitli video, oyun ve okuma metinleri sunan uygulamaları kullanabilirsiniz. Eğer ana dili İngilizce olan kişilerle konuşarak İngilizcenizi geliştirmek isterseniz de daha önceden hazırladığımız ingilizce konuşma siteleri  içeriğimize bakabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

Konuşarak Öğren

Kurs, öğrencilerin seviyelerine göre hazırlanmış farklı seviyelerde programlar sunmaktadır. Her programda, öğrencilerin günlük konuşma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak çeşitli konular ele alınmaktadır. Dersler, öğrencilerin aktif olarak katılımlarını sağlamak için tasarlanmıştır. Öğrenciler, eğitmenleriyle birlikte konuşmak, soru sormak ve pratik yapmak için bolca fırsat bulmaktadır.

37 bin 500’den fazla öğrencinin tercihi Konuşarak Öğren‘in öğrencilerine sunduğu birçok avantaj bulunuyor:

  • Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle dersler
  • Öğrencilerin seviyelerine göre hazırlanmış programlar
  • Aktif katılımı teşvik eden dersler
  • Günlük dersler sayesinde düzenli pratik yapma imkanı

Konuşarak Öğren, İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek isteyenler için iyi bir seçenektir. Kurs, öğrencilerin seviyelerine göre hazırlanmış programları ve ana dili İngilizce olan eğitmenleriyle etkili bir öğrenme deneyimi sunmaktadır.

Konuşarak Öğren mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden telefonunuza/tabletinize indirebilirsiniz:

iOS İçin Konuşarak Öğren Uygulaması | Android İçin Konuşarak Öğren Uygulaması

Konuşarak Öğren ile İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmek ya da sıfırdan İngilizce konuşma becerisi kazanmak için Konuşarak Öğren resmi internet sitesinde yer alan “Ücretsiz Kayıt Ol” formunu doldurarak kayıt işlemini gerçekleştirebilir ve online İngilizce derslerine ücretsiz hemen başlayabilirsiniz. Kayıt sonrası İngilizce eğitim programları hakkında daha detaylı bilgi alabilmeniz için Konuşarak Öğren mentörleri sizinle iletişime geçecektir.

Konuşarak Öğren öğrencilerinden Dr. Yüksel Özkale anlatıyor:

İnter İngilizce: İngilizce Konuşma Uygulaması

İnter İngilizce: İngilizce Konuşma Uygulaması
Dil okuluna veya özel derse gitmeye gerek kalmadan, sadece akıllı telefonuna uygulamayı indirerek istediğin yerden istediğiniz zaman derse katılıp, İngilizce pratiğini geliştirebileceğin bir İngilizce konuşma uygulaması. Android: İngilizce Konuşma Uygulaması | iOS: İngilizce Konuşma Uygulaması

Daha çok İngilizcesi bir seviyeye ulaşmış ve profesyoneller ve İngilizce konuşma eşiğini tam olarak aşamayanlar için olan İnter İngilizce, daha spesifik bir kitlenin kullanımı için özelleşmiş görünüyor.

Bu anlamda gayet da bir hedefi olan çiçeği burnunda girişimin “Son İngilizce öğrenme uygulamanız olacak.” gibi bir misyonu da mevcut. Ne de olsa akıcı konuşabilmek, pratiğini geliştirmeye ara vermeden sürekli kendine meydan okumaktan geçer. Bunun için de tek yol her gün pratik yapabilmektir.

Duolingo

Duolingo, sizlere eğlenerek İngilizce öğreten bir dil uygulamasıdır. Bu uygulama ile yalnızca İngilizce değil başka dilleri de öğrenebilirsiniz. Sizlere bol bol tekrar yaptırarak, sesli yanıtlar ile konuşma becerinizi geliştirerek yeni kelime ve kalıpları öğreten Duolingo, aynı zamanda hiçbir ücret talep etmiyor. Can kaybetme sistemi ile verdiğiniz yanlış cevaplar, sizlere siz öğrenene kadar tekrar tekrar sorulmaya devam ediliyor. Bu sayede hem yeni kelimeler öğreniyor hem de yanlışlarınızın doğrularını öğrenerek seviye atlıyorsunuz.

TalkEnglish

TalkEnglish, İngilizce dinleme ve konuşma becerilerinin gelişimi üzerinde duran bir uygulamadır. Ana dili İngilizce olan konuşmacılar aracılığı ile uygulama sizlere sık kullanılan kalıp ve kelimeleri dinletir. Ücretsiz İngilizce konuşma dersleri ile de konuşma becerinizde ilerleme kaydedebilmenizi ve kelimeleri doğru telaffuz edebilmenizi sağlar. Ses dosyalarını telefonlarınıza indirebilir, online veya offline olarak derslere katılabilir ve sesleri metinlerini okuyarak dinleyebilirsiniz.

Speaky

Speaky, sizlere uluslararası dil arkadaşları bulmanıza yardımcı olan ve yazılı sohbet, sesli mesajlar ve dosya paylaşımı gibi birçok seçenek sunan bir dil uygulamasıdır. Bu uygulama, ana dili İngilizce olan birçok kişiyi İngilizce öğrenmek isteyen kişiler ile eşleştirip, ücretsiz İngilizce pratiği yapmasını sağlıyor. İlgi alanlarınıza göre eşleştiğiniz dil partneriniz ile dilediğiniz kadar sohbet edebilir; İngilizce konuşma ve dinleme becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

SpeakingPal

Videolar aracılığı ile sizlere her seviyeden çeşitli videolar sunan SpeakingPal; binlerce farklı diyalog ve kelimeleri ile sizlere bilgi yarışmaları yaparak konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmeye odaklı bir uygulamadır. Eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz ve video izleyerek konuşma ve dinleme pratikleri yapabileceğiniz bu uygulama aynı zamanda konuşma tanıma teknolojisine sahiptir. Binlerce videosu ile karşınızda sanki birisi ile muhabbet ediyormuşçasına İngilizce konuşabilir ve böylelikle dil seviyenizi yükseltebilirsiniz.

CUDU (İngilizce)

CUDU, birçok dili öğrenebileceğiniz ve iletişim becerilerinizi geliştirebileceğiniz bir milyonu aşkın kullanıcısı olan ücretsiz bir uygulamadır. Günlük iletişimde kullanılan birçok kelime ve kalıpları, temel dilbilgisini ve genel İngilizce ifadeleri öğreten bu dil uygulamasını konuşma ve dinleme becerinizi ve kelime dağarcığınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. 100’ü aşkın konu içeriği ve 500 üzerinde sık kullanılan İngilizce ifadeleri, öğrendiklerinizi hatırlatacak flashcardları ve çeşitli dinleme egzersizleri ile bu ücretsiz dil uygulaması sizlere aynı zamanda seviyenizi ölçmek için sınavlar da sunuyor. Bu uygulama sayesinde düzenli pratik yaparak İngilizce’yi severek öğrenebilirsiniz.

Busuu

Derslerinizi kendi isteğinize göre ayarlayabildiğiniz, yabancılarla sohbet ederek konuşma pratiği yapabileceğiniz ve kurs sonunda resmi dil sertifikası alabileceğiniz bir uygulama olan Busuu internetsiz de kullanabileceğiniz ücretsiz bir dil uygulamasıdır. Akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmenizi ve kelime dağarcığınızı genişletebilmenizi sağlayan Busuu, sizlere birçok alıştırma ve kişisel programı sunmakta. Dört becerinizi de geliştirebileceğiniz bu uygulamada aynı zamanda sizler de Türkçe öğrenmek isteyenlere yardım edebiliyorsunuz.

En İyi İngilizce Konuşma Uygulaması

İngilizceyi evden, işten veya okuldan keyif alarak ve hiçbir ücret ödemeden öğrenmeniz mümkün. Dört becerinizi de geliştirebileceğiniz yedi telefon uygulamasından dilediklerinizi seçerek İngilizcenizi daha ileri bir seviyeye getirebilir ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilirsiniz. Yazımızda önerdiğimiz ücretsiz uygulamalar sırası ile: Konuşarak Öğren, İnter İngilizce, Duolingo, TalkEnglish, Speaky, SpeakingPal, CUDU English ve Busuu.

Soru 1: İngilizceyi hiçbir ücret ödemeden ve istediğim yerden öğrenmek mümkün mü?

Cevap: Elbette mümkün. Teknoloji çağının getirdiği birçok avantajdan birisi de akıllı telefonlarımız ve uygulamalar. Telefonunuza indireceğiniz dil uygulamaları ile her yerde İngilizce öğrenmek artık mümkün.

Soru 2: Hiç İngilizce bilmeyen biri bu uygulamaları indirip kullanabilir mi?

Cevap: Tabi ki! Seçtiğiniz veya seçeceğiniz uygulamaları seviyenize göre ayarlayabilir ve öğrenmeye sıfırdan başlayabilirsiniz. Uygulamalar her seviyeye uygun şekilde ilerlemekte.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı