Ücretsiz Online İngilizce Kursu Almanızı Sağlayacak 8 İnternet Sitesi


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Günümüzde internetin neredeyse her alanda hayatımızı kolaylaştırdığını söyleyebiliriz. Özellikle eğitim alanında erişilebilirlik sağlamasından dolayı, internet herhangi bir konuyu öğrenmek için başvurulan ilk adrestir. Bu durum İngilizce öğrenmek veya İngilizcesini geliştirmek isteyenler için de büyük bir avantaj sağlar. Artık online İngilizce kurslar sayesinde istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde İngilizce öğrenme imkanına sahipsiniz. Eğer İngilizcenizi geliştirmek için hangi platforma başvurmanız gerektiğini bilmiyorsanız, aşağıda listelediğimiz online İngilizce kursları isimlerine göz atabilirsiniz.

1) Lingusta

Lingusta.com.tr, İngilizce seviyeniz fark etmeksizin kullanılan bir platform. Başlangıç seviyesinde İngilizce kursları Lingusta’da ücretsiz. Bu platformun en ayırt edici özelliklerinden biri İngilizce öğrenimine yaklaşımıdır. Okullardaki bilindik öğretme yöntemlerine karşı olan Lingusta, eğitimlerinde dinleme ve konuşma becerilerine odaklanan Audio Lingual (Sesli Dil) yaklaşımı baz almaktadır. Platform size yalnızca İngilizce konuşma yeteneğini kazanmanızı değil, İngilizce düşünme yeteneğini de kazandırmayı hedefliyor. Aynı zamanda platform, öğrendiğiniz tüm bilgilerin kalıcı olmasına da odaklanıyor.

2) Global Enstitü

Global Enstitü, temel İngilizce bilgisi zayıf olan kişiler için ideal platformlardan biridir. İngilizce kursu boyunca tüm dersler ücretsizdir. Kursu başarıyla tamamladığınızdan emin olmak için son aşamada bir sınava girmeniz gerekir. Eğer sınavı başarıyla geçerseniz, temel İngilizce bilgisinde sahip olduğunuzu gösteren bir sertifika alabilirsiniz. Bu site, özellikle iş dünyasında veya günlük hayatta temel İngilizce bilgisine ihtiyaç duyan kişiler için harika bir fırsat!

3) Oxford Online English

Oxfordonlineenglish.com, öğrencilere İngilizcenin her dalına odaklanan ücretsiz video ders seçenekleri sunuyor. Tercihinize göre isterseniz konuşma becerinize odaklanan video dersleri izleyebilirsiniz. Eğer daha başlangıç seviyesinde derslere ulaşmak istiyorsanız da gramer ve kelime bilgisi eğitimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, platform size YouTube’dan ücretsiz şekilde katılabileceğiniz canlı yayın dersleri imkanını sunuyor.

4) Perfectly Spoken

Perfectlyspoken.com sitesinin ücretsiz planını kullanarak istediğiniz İngilizce seviyesinde yüzlerce videoya erişim sağlayabilirsiniz. Video derslerinizin sonunda bilginizi ölçmek için bir sınava girebilirsiniz. Aynı zamanda İngilizce kursunu başarılı bir şekilde tamamlarsanız seviyenizi belirten bir sertifika almaya hak kazanıyorsunuz.

5) ESOL Courses

Esolcourses, öğrencilere İngilizce öğrenmeleri için yüzlerce dijital kaynak sunar. Öğrenmeyi ilgi çekici hale getirmeyi amaçlayan bu site, İngilizcenin farklı alanlarında interaktif egzersizler ile sizi öğrenmeye teşvik eder. Aynı zamanda öğrendiklerinizi pekiştirmeniz için sunduğu ücretsiz quiz ve oyun seçenekleriyle, eğitim sürecini sizin için daha eğlenceli bir hale getirir. İngilizce hakkında öğrenmek istediğiniz şey ne olursa olsun, ESOL Courses ile rahatlıkla probleminizi çözebilirsiniz.

6) MOOEC

Mooec sitesinde her seviyeye uygun İngilizce dersleri bulmak mümkün. Bu platformun diğer İngilizce kursları için olan sitelerden en büyük farkı, ders sürelerinin oldukça kısa olması. Belirli bir konu üzerine yapılan dersler tek seferde başlayıp bitecek şekilde. Eğer online eğitimde uzun zaman dilimleri boyunca odaklanmakta sıkıntı yaşıyorsanız, MOOEC (Massive Open Online English Course) sizin için çok verimli olacaktır.

7) Udemy

Udemy sitesinde binlerce konu hakkında eğitim alma imkanına sahipsiniz. Sitede en çok tercih edilen konulardan biri de tabii ki İngilizceden başkası değil. Her ne kadar ücretli ders seçenekleri de olsa da, Udemy’de işinize yarayacak ücretsiz dersler de mevcut. Video ve yazılı formatta olmak üzere farklı konularda İngilizce kurslarından yararlanabilirsiniz. Derslerden sonra konuyu anlayıp anlamadığınıza karar vermek için değerlendirme testlerine de katılabiliyorsunuz.

8) FutureLearn

Futurelearn, format olarak diğer online İngilizce kurslarına göre daha çok okul formatına benziyor. Bu platformda, sizlerle aynı İngilizce derslerini alan diğer öğrencilerle etkileşime girebilme fırsatınız da bulunuyor. Sizler gibi İngilizce öğrenen insanlarla konuşarak hem öğrendiklerinizi pekiştirebilir, hem de günlük konuşma pratiği kazanabilirsiniz. Derslerin birkaç hafta sürdüğü bu platformda, program baştan duyuruluyor ve sabit kalıyor. Eğer esnek bir kurs program arıyorsanız FutureLearn sizin için doğru seçim olmayabilir. Ancak boş zamanınız oldukça fazlaysa ve verilen programa rahatlıkla ayak uydurabilecekseniz bir şans verebilirsiniz.

İngilizcenizi Geliştirmenin En İyi Yolu Konuşarak Öğren!

İngilizceyle alakalı geliştirmek istediğiniz herhangi bir konu için, Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren doğru adres! Günlük İngilizce pratiğinden temel İngilizce gramer bilgisine kadar yüzlerce konu hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda akademik İngilizce, iş İngilizcesi, çocuklar için İngilizce ve sınavlara yönelik İngilizce gibi ihtiyacınız olan diğer konular hakkında da eğitim alabilirsiniz!

Konuşarak Öğren’de ana dili İngilizce olan eğitmenlerden özel ders alabilir, bir sıkıntınız olması durumunda öğretmeninizi değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca, ders programınızı kendi programınıza göre istediğiniz şekilde oluşturabilirsiniz. Konuşarak Öğren’deki eğitmenler sizi yargılamazlar. Aksine en etkili ve eğlenceli şekilde dilediğiniz konuda konuşarak İngilizcenizi geliştirirsiniz! Uzman eğitmenlerin cevap verdiği İngilizce soru web sayfamızdan ücretsiz bir şekilde soru sorabilirsiniz.

Konuşarak Öğren mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

iOS İçin Konuşarak Öğren Uygulaması | Android İçin Konuşarak Öğren Uygulaması

Konuşarak Öğren öğrencilerinden Dr. Yüksel Özkale anlatıyor:

Online İngilizce Kursları Hakkında Merak Edilenler

  • Online İngilizce kursuna başlamadan önce seviyemi nasıl öğrenebilirim?

Bir İngilizce kursuna kaydolmadan önce, sitenin hazırlamış olduğu İngilizce seviye belirleme testlerine katılarak eğitiminize başlamanız gerektiğiniz yer hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer seçtiğiniz site size böyle bir imkan sunmuyorsa, internetteki farklı bir kaynağı kullanarak da İngilizce seviyenizi öğrenebilirsiniz.

  • Online İngilizce eğitimi yüz yüze eğitim kadar verimli olur mu?

Online İngilizce kurslarından verim almak tamamen sizin elinizde. Kendi hayat düzeninize ve İngilizce seviyenize uygun bir program oluşturduğunuz takdirde, aldığınız eğitimden verim almamak için hiçbir nedeniniz olmayacaktır. Bu koşullar sağlandığında yapmanız gereken tek şey, düzenli bir şekilde çalışıp öğrenmeye istekli olmaktır.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online İngilizce Konuşma Kursu

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı