Venedik’teki İngilizce Kursları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Oxford School of English Venezia

Oxford School of English Venezia, Venedik’in tarihi merkezinde yer alan küçük ve misafirperver bir okul. 1961′ den bugüne Venedik’in kalbinde İngilizce öğretim konusunda uzmanlaşmış, yüksek kalite standartlarıyla başlangıç seviyesinden daha ileri seviyelere kadar çeşitli kurslar sunmakta. Öğretmenlerinin tümünün anadili İngilizce olan okul aynı zamanda Cambridge Üniversitesi İngilizce Dil Değerlendirmesi’nin uluslararası sınavları ve sertifikaları için de yetkili bir merkez. 

‘İngilizce öğrenmenize ve bilginizi tüm dünyaya göstermenize yardım ediyoruz’ sloganıyla hareket eden okulda Avrupa ülkeleri arasındaki gerçek iletişimin sözlü iletişimin yanında anlama becerisine dayandığının bilinciyle bir dil ve kültür öğrenebilirsiniz.

‘Direkt yöntem metodu’ kullanılan okulda dersler sırasında öğrenciler bir dilin 4 temel unsurunu öğrenir; anlama, konuşma, okuma ve yazma. 

Aynı zamanda Londra, New York, Dublin gibi birçok şehre çalışma gezileri düzenlenmektedir.

Yetişkinler İçin İngilizce

Haftada iki kez Pazartesi ve Çarşamba veya Salı ve Perşembe 18:00- 22:00 saatleri arası size uygun saatleri seçebilirsiniz. Ekim ayında başlayıp Haziran’ da sona eren 90 saat süreli ve tamamı doğrudan öğretmenle yapılan kursların sonunda İtalya’da devlet onaylı sertifika verdikleri yazılı ve sözlü sınavları bulunmakta. 8 çalışma seviyesi bulunan kursa gitmeden önce ücretsiz ve herhangi bir taahhüte bulunmadan kısa bir seviye bilgi testi yapmanız gerekir. 

Çocuklar ve Gençler İçin İngilizce

6 ila 18 yaş arası çocukların katıldığı programda, dersler teşvik edicidir ve çocuklar tüm dil becerilerini geliştiren farklı etkinliklere katılır. 

 6- 7 yaş arası çocuklar için Eylül sonundan Hazirana kadar haftada bir kez 60 dk süreyle 30 saatlik,

8- 10 yaş arası için Eylül sonundan Haziran ayına kadar haftada bir kez 90 dk  boyunca 45 saatlik,

11- 18 yaş arası için aynı dönemde 60 saatlik kurslar bulunmaktadır.

Cambridge English Sertifikasyon Hazırlığı 

Cambridge Üniversitesi İngilizce sınavlarına hazırlık kursları tüm dünyada tanınan İngilizce seviyesi sertifikası vermektedir.

IELTS Sınavına Hazırlık

İş İngilizcesi bölümleri bulunan okulun grup kursları ve bireysel kursları da bulunmaktadır. 

Kursların ücretleri türü ve süresine göre değişiklik göstermekte olup hafta içi mesai saatlerinde telefonla veya mail yoluyla bilgi alabilirsiniz.

Wall Street English

Venedik Mertre’ deki Wall Street English, öğrencilerine bireysel veya gruplar halinde dersler veren, modern ve teşvik edici bir ortam sunuyor. İşinize ve çalışma ritminize göre esnek saatler sunan Wall Street English’ te, ihtiyaçlarınıza yönelik olarak denenmiş ve test edilmiş öğretim yöntemi ve etkili, yenilikçi içeriği ile, başlangıçtan ileri seviyeye İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşup, anında iletişim kurmayı öğrenebileceğiniz farklı eğitim etkinlikleriyle 20 kurs seçeneği bulabilirsiniz.

Aydınlık alanları, kusursuz misafirperverliği ve nitelikli personeli ile faaliyetleriniz boyunca tamamen İngilizce konuşulan bir ortam olan ve Omega Ticaret Bölgesinde bulunan Wall Street English kursu doğal dil edinme yöntemlerini Venedik Mestre’de sizlere sunuyor. Yetişkinler, çocuklar ve şirketler için İngilizce kurslarıyla 40 yılı aşkın bir süredir, dil hedefiniz ne olursa olsun, ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından dersler veren okulun kurs ücretleri, türü ve süresine göre değişiklik gösterdiği için, hafta içi mesai saatlerinde merkezden telefonla veya mail yoluyla bilgi alabilirsiniz.

Hello Scuola Di Lingue

Venedik, Mestre’de ‘İletişim mutluluktur’ söylemiyle hareket eden Hello İngilizce kursu, dinleme ve konuşma diline dayanan iletişimsel yaklaşım yöntemi ile uluslararası deneyime sahip, nitelikli öğretmenlerin her yaştan öğrenci için teşvik edici bir ortam sağladığı bir okul. Ücretsiz wi-fi ve e- kitaplı interaktif multimedya tahtalarıyla donatılmış sınıflar ve kültürel etkinliklerin yanı sıra her hafta gerçekleşen konuşma kulübü Hello’yu özel yapan diğer faktörler. 

Hello İngilizce kursunun her yaş için farklı ders grupları ve sınıfları bulunuyor;

Yetişkinler için İngilizce Kursu

Grup Kurslarına katılan yetişkinler ders saatleri içerisinde öğretmenlerin eşliğinde görüşlerini İngilizce olarak ifade etmek için cesaretlendirilir, rol yapma ve diğer etkinlikler aracılığıyla konuşma alıştırmaları yapar. Zorluk seviyesi A1′ den C1′ e kadar gidebilir. 

Fiyat Bilgisi:

Maksimum 8 kişilik sınıflarda 

  • Ekim – Haziran arası haftada 90 dakika, toplam 32 ders 500 Euro
  • Ocak – Haziran arası haftada 90 dakika, toplam 18 ders 360 Euro
  • Ekim – Haziran arası 2 haftalık 90 dakika, toplam 60 ders 930 Euro
  • Ocak – Haziran arası 2 haftalık 90 dakika, toplam 34 ders 650 Euro 
  • Ekim – Haziran arası 80 saat 64 ders 710 Euro
  • Ocak – Haziran arası 50 saat 36 ders 500 Euro

Ekim – Haziran arası haftada 90 dakikalık toplam 32 ders 

  • 2 kişilik : 1010 Euro
  • 3 kişilik: 818 Euro
  • 4 kişilik: 690 Euro
  • 5 kişilik: 580 Euro

Ocak – Haziran arası haftalık 90 dakika, toplam 18 ders  

  • 2 kişilik : 650 Euro
  • 3 kişilik: 550 Euro
  • 4 kişilik: 470 Euro
  • 5 kişilik: 395 Euro

Bireysel Kurslar

Esnek saatler ile kurs almak isteyenler için A1′ den C1′ e kadar belirlenen 10 saat 450 Euro, 15 saat 650 Euro, 30 saat 1190 Euro’ dur.

Konuşma Kursları

İngilizce bilen ve pratik yapmak isteyenler için tasarlanmıştır.

  • Ekim – Haziran arası maksimum 10 kişilik sınıfta, haftada 60 dakikalık toplam 32 ders 440 Euro
  • Ocak – Haziran arası  maksimum 10 kişilik sınıfta, haftada 60 dakikalık toplam 18 ders 270 Euro

Bu sınıflara ek olarak yetişkinler için 50+, 12-17 arası çocuklar için grup, bireysel ve İngiliz edebiyatı veya sınavlara hazırlık, 5-11 yaş arası çocuklar için İlk adımlar (5-6) ve Kaplan Zamanı (7-12) kursları da bulunmaktadır.

Trinity House La Scuola Di Lingue

1994 yılında kurulan Trinity House Dil Okulu, okul öncesi çocuklar, ilk ve ortaöğretim öğrencileri, üniversite öğrencileri, yetişkinler ve profesyoneller için titizlikle hazırlanmış programlara ve modern yaklaşıma sahip bir eğitim kurumudur.

25 yılı aşkın deneyime sahip olan okul her şeyden önce üst düzey bir dilbilimsel hazırlık yapmanıza olanak sağlar. Geniş kütüphanesi, tam donanımlı derslikleri, her seviyede kişiye özel ders imkanı ve nitelikli öğretmenleri ile yalnızca İngilizce öğrenmek değil, dilini geliştirip uzmanlaşmak isteyenler için de harika bir alternatif.

Trinity House aynı zamanda ETS Global – EAS Milan tarafından belgelendirme merkezi olarak kabul edilmektedir ve uluslar arası iletişim için geçerli olan TOEIC (Test of English for International Communication) sınavına yönelik eğitimler de vermektedir.

Dolo ve Mestre’de 2 şubesi bulunan okulun ücretlerini öğrenmek için mail ya da telefon yoluyla bilgi alabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı