Verimli İngilizce Çalışma Teknikleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce çalışma tekniği olarak öğrenilenlerin kalıcı bir şekilde hafızaya kaydedildiği teknikler en verimli çalışma yöntemleridir. Bir dilin öğrenilmesi de tekrardan ve pratikten geçer. Bu nedenle alınan bir dil eğitiminde ne kadar çok duyu organı kullanılırsa o kadar başarılı olunmakta, öğrenilenlerin tekrarlandığı ve sürekli konuşma pratiğinin yapıldığı çalışma yöntemleri en etkili dil öğrenme şekli olarak ön plana çıkmaktadır.

İngilizce dinleme ve konuşma becerisi kazanma

İngilizce öğrenmenin temelinde dinleme ve konuşma becerisi kazanma yatar. Uzmanlar tarafından tespit edilen bu durum tüm yabancı dilleri öğrenmede uygulanmaktadır. Bir çocuğun ana dilini yıllarca dinleyerek sonradan konuşmaya başlaması gibi önce dinlemeyi öğrenmek sonra konuşmak gerekir. Dinleme ve konuşma sistemine sahip olan online İngilizce eğitimleri, İngilizceyi en hızlı ve en verimli şekilde öğrenebilmek için en geçerli eğitimdir.

İngilizce öğrenmede zaman planlaması

İngilizce öğrenmeye zaman bulamamak, çalışma zamanını verimli bir şekilde kullanmamak veya mevcut zamanda nasıl çalışılacağını bilemediğinden zamanı boşa harcamak düşülen hatalardandır. Zaman bahanesi ile İngilizce öğrenmeyi ertelemek her zaman işimize gelmiştir. Ya da nasıl ders çalışacağımızı bilmediğimizden detaylarla boğulup saatleri boşa harcamak da öyle. Oysa kısacık zamanlarda çok verimli dersler yapılabilir. Online İngilizce eğitiminde 10, 20 veya 30’ar dakikalık derslere girenler her gün bu kadar kısa sürelerde İngilizce konuşarak birkaç ayda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmaya başlıyor.

İngilizce öğrenilenler hafızaya nasıl kaydedilir?

Alınan İngilizce eğitiminin verimli geçmesi demek kalıcı öğrenmenin sağlanması demektir. Kalıcılık ise tekrarla olur. Ana dili İngilizce olan öğretmenlerden aldığınız dersleri kaydeden bir sistem olan online İngilizce, konuşarak İngilizce öğretmenin yanında dilediğiniz zaman eski ders kayıtlarını da dinlemenizi sağlamaktadır. Kişiye özel dersler ve konu testleri, oyunlar ve daha birçok öğrenmeye dayalı aktivitelerle çok daha fazla duyuya hitap ettiğinden sonuç mükemmeldir.

Dinleyin konuşun İngilizceyi hayatınıza katın

Kendinize dinleme ve konuşma pratiği yapabilecek aktiviteler bulun. Günlük hayatta İngilizce konuşabileceğiniz kişiler varsa zaman kaybetmeden onlarla da konuşmaya başlayın. İlk olarak profesyonel bir dil eğitimi almalı ardından da chat arkadaşı, alt yazısız film ve dizi, oyunlar, İngilizce kitaplar ve daha birçok aktivite ile bu süreci hızlandırmaya destek olmalısınız.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı