Yurt Dışı İngilizce Eğitimi Almak Mantıklı mı?


İngilizce Konuşmak İçin Ne Yapmalı?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için yurt dışına gitmeyi tercih edenlerin dil eğitim şekli olan yurt dışı İngilizce eğitimi, eğitim alınacak ülkeye ve eğitim süresine göre değişen fiyatlara sahip bir dil kursudur. Kurs süresince sunulan imkanlara, eğitim kurumuna ve eğitim süresine göre fiyatlar farklılık gösterir. En iyi İngilizce eğitiminin yerinde alınan eğitim olduğunu ve yurt dışı dil eğitimi için yeterli maddi imkanları bulunduğunu düşünenler internette danışman firmalara başvurarak şartlarına uygun bir kurs seçmeyi yeğlerler. Genelde hem tatil hem de eğitim amaçlı kurslar tercih edilir.

Yurt dışında İngilizce eğitimi almak istiyorum

Bunun için iyi bir araştırma yapmanız gerekir. Öncelikle bu işe ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz? Yurt dışında kalmak için ne kadar süreniz var? Hepsini yazın çizin ve size en uygun dil eğitimini seçin. Yurt dışında İngilizce eğitimi almak için asıl neden ana dili İngilizce olan bir öğretmense bunu online dil eğitimi ile evinizde de alabilirsiniz. Hem yeni bir ülke görmek, o ülkenin kültürünü yakından görmek ya da yurt dışında tatil yapmak niyetindeyseniz o başka tabi. Ama kaliteli bir İngilizce eğitimi sadece yurt dışında alınmıyor bunu unutmayın.

Yurt dışı İngilizce eğitimi pahalı mı?

Klasik cevabımız ülkeye ve kursuna göre değişen fiyatlarda diyebiliriz. Mesela İngilizce kursu için en pahalı ülkenin İngiltere olduğu biliniyor. Aylık 3.000 dolar civarı kurs ücreti ile İngiltere birinci grupta iken, 2.000 dolar civarı ücreti ile Kanada ikinci grupta yer alıyor. Eğitim ücreti ve konaklama masrafı ile İngiltere en pahalı ülke olarak ilk sırada yer alıyor. Güney Afrika ve İrlanda da 3.000 dolar civarı fiyatlarla en pahalı gruptadır.

Aylık 2.000 dolar kurs ücreti grubunda Kanada’dan sonra 2.800 dolarla Malta, 2.750 dolarla Amerika geliyor. Bu fiyatların içine konaklama dahildir.

Yurt dışı İngilizce eğitimi için en çok tercih edilen ülkeler

İngilizce eğitim fiyatına rağmen İngiltere ve Amerika ilk tercihler arasındadır. Araştırmalar gösteriyor ki resmi dili İngilizce olan ülkeler dil eğitimi için ilk tercihler arasındadır.

Ana dili İngilizce olan bir öğretmenden dil kursu almak için o kadar uzaklara gidip gurbet hasreti çekmenize gerek yok. Online İngilizce eğitimi alarak yurt dışı kalitesinde İngilizce öğrenebilir, en doğru telaffuzlarla en kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

Konuşturarak öğreten İngilizce merkezi: KonusarakOgren.com

ABD’de yaşayan, ana dili İngilizce olan eğitmenler ile,

Günde 10 dakika gibi, 20 dakika gibi sizin belirleyeceğiniz aralıklarla,

Başlangıç, orta ve ileri düzey seviyelere uygun şekilde,

Uygun fiyatlarla online eğitim almak sizin elinizde! Bilgi almak için, konusarakogren.com adresine göz atabilirsiniz…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı