Yurt Dışında İngilizce Eğitimi Nasıl?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Yurt dışına gitme imkânı olan ve alacağı İngilizce eğitimi ile İngilizceyi çantada keklik görenlerin birçoğu aradığını bulamadan veya tam olarak İngilizce konuşmayı başaramadan geri dönebiliyor. Yurt dışında iyi bir İngilizce eğitimi alınmadığı sürece maalesef dil öğrenmek sadece bir hayaldir. İyi bir İngilizce eğitimi için kurs seçiminde nelerde dikkat edilmeli, İngilizce konuşmayı öğrenmek için nasıl bir yol izlenmeli önce bunları gözden geçirmek gerek.

Gideceğiniz kursu iyi araştırın

Yurt dışında İngilizce eğitimi alınabilecek o kadar çok kurs seçeneği karşımıza çıkıyor ki. Oldukça dolu olan broşürler, reklamlar, kursları gözler önüne seren fotoğraflar ve daha niceleri. Bunlar kısmen bir gösterge olsa da seçilen kursa daha önce gitmiş kişilerle irtibata geçerek bilgi almak hatta yerinde görmek çok önemlidir. Tanıtımlar yanıltıcı olabilir.

Yurt dışında İngilizce garantili değildir

Yurt dışına gidecek olanlar İngilizce öğreneceklerine kesin gözü ile bakarlar. Oysa yurt dışı da olsa kimse kimsenin beynine bilgileri otomatik olarak doldurmuyor veya başka bir ifade ile sıkı çalışmadan yurt dışı da olsa İngilizce öğrenilmiyor. Hatta yurt dışında çok daha fazla çalışmak gerekiyor. Çünkü çevrenizdeki herkes İngilizce konuşuyor ve bir an önce konuşulanları anlamak ve konuşmaya başlamak için daha disiplinli çalışmak gerekiyor.

Yurt dışı İngilizce eğitiminde yabancı arkadaşlarla takılın

Türklerin dil öğrenmek için yurt dışına gittiklerinde yaptıkları hatalardan biri de kurs sonrası tüm gün hemşerileri ile takılıp Türkçe konuşmaya devam etmektir. Unutulmaması gereken şey oraya tatile değil dil öğrenmeye gidildiğidir. Bunu düşünerek her fırsatta İngilizce konuşmayı denemeli ve yabancı arkadaşlar edinerek kurs sonrası İngilizce pratiğe devam edilmelidir.

Yabancı arkadaşlarınızı iyi seçin

İngilizceyi iyi konuşan bir arkadaş seçmek yurt dışı dil eğitiminde sizlere çok şey katar. İsveç, Norveç veya Hollanda’dan gelmiş bir ya da birkaç arkadaş edinebilir, Türklerle memleket muhabbetleri yapmak yerine yabancılarla İngilizce konuşma pratiği yaparak dil eğitiminize en iyi desteği verebilirsiniz.

Yurt dışına gittiğinize değsin istiyorsanız kararlı olun

İlk zamanlar anlayamama veya konuşamama gibi sıkıntıların yaşanması doğaldır. Fakat yılmadan çalışmaya devam ettiğinizde bir müddet sonra İngilizce konuşmaya başladığınızı görürsünüz. Kırılma noktasına gelene kadar sıkı çalışma konusunda kararlı olmalı, oldukça pahalıya mal olan yurt dışı dil eğitiminden istediğiniz sonucu almak için planlı programlı ve istikrarlı çalışmalısınız.

Yüksek bütçeler…

İngilizceyi yurt dışında öğrenmek, eğer iyi bir kurs seçtiyseniz ve program süresi uzunsa, elbette ki faydalı. Ancak Türkiye ile kıyaslandığında çok ciddi oranda pahalı bir eğitimden de söz ediyoruz aynı zamanda. Bir yıllık eğitimde cebinizden çıkacak rakam, 20 bin TL düzeyinin üzerinde dahi olabilmekte.

Bu sebepten, bir alternatif olarak sizlere Türkiye’den, anadili İngilizce olan eğitmenler ile online görüşerek kendinizi ilerletmenizi, İngilizceyi konuşarak öğrenmenizi sağlayan Konuşarak Öğren’i size öneriyoruz.

Deneyime dayalı bu metot ile, on binlerce kişi İngilizce seviyesini ilerletti, İngilizceyi sadece teorik bilgiden çıkardı ve pratiğe dökerek konuşmaya başladı… Bilgi almak için tıklayın.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı