Zara İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Türkiye’de ve dünyada söz sahibi, moda öncülerinden sayılan ve sayısız kariyer fırsatı sunan bir firma ile iş hayatına atılmak hayallerinizi süslüyorsa, yazımız sizin için yol gösterici olacak. Fakat uluslararası her firmada olduğu gibi belirli bir İngilizce seviyesine sahip olmanız gerekecek ve bu firma tarafından ölçülecektir.

Şirket İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Öncelikle Zara, her pozisyon için İngilizce bilgisi talep etmiyor. Ancak başvurduğunuz pozisyon ya da lokasyon bunu gerektiriyorsa, insan kaynakları İngilizcenizi ölçmek isteyecektir. Kariyer siteleri üzerinden şirketin ilanına başvurduktan sonra Zara sizi telefonla arıyor ve aslında ilk görüşme de bu şekilde gerçekleşiyor. İngilizce bilginiz de yine burada telefonla konuşma sırasında size sordukları birkaç İngilizce soru ile ölçülüyor. Çünkü her daim önemli olan her zaman dediğimiz gibi “konuşmak”.

Ne Seviyede İngilizce Bilmek Gerekli?

Size reçete edebileceğimiz net bir ölçü elbette bulunmuyor fakat görüşmeler telefon üzerinden gerçekleşeceği için özellikle konuşmanızın akıcı olması beklenecektir. Konuşma sırasında sorulan soruları anlayabiliyor olmanız, cümle kurabilmek için yeterli düzeyde kelime bilgisine sahip olmanız da avantajınıza olacaktır. Bu da temel seviyelerin biraz üst bir kısmına tekabül edecektir.

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

Zara, bünyesinde ayrıca Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home ve Uterqüe markalarını barındıran Inditex’in bir başka markası. Bu sebeple işe alım süreci de Inditex tarafından gerçekleştiriliyor.

Başvurunuzun ardından telefonla aranıyorsunuz ve İngilizce seviyeniz ölçülerek CV’niz hakkında birkaç soru soruluyor. Ardından Inditex sizi diğer bazı adaylarla birlikte genel merkezine davet ederek, şirketleri ve markaları hakkında kısa bir sunum yapıyor. Başvurduğunuz pozisyona göre ilk telefon görüşmesi yapılmayabiliyor. Bu sunumun ardından adaylar tek tek çağırılıyor ve tercih edilen marka ve sebebi, kriz yönetimi gibi konularda bazı sorular soruluyor. Bu ilk görüşmenin olumlu olması durumunda ise çalışacağınız bölge ya da mağaza yetkilileri ile görüşüyorsunuz.

Size önerimiz mülakata girerken rahat olmanız ve özellikle Zara şıklık ile özdeşleşen bir giyim markası olduğu için dış görünüşünüze özen göstermeniz.

Zara Çalışanlarına Nasıl İmkanlar Sunuyor? Çalışma Şartları Nasıl?

Zara, uluslararası alanda hizmet veren bir firma olması ve sektörde başarılı olması gibi etkenleri de arkasına aldığı için çalışanlarına değer veren bir firma. Yetenekleriniz ve öğrenme arzunuzun körelmesine izin vermeyerek sizi yetenekleriniz doğrultusunda farklı pozisyonlarda değerlendiriyor. Bunun dışında sosyal olarak da pek çok artı Zara’da çalışmak için tercih sebebi olabiliyor.

Şirket Hakkında Genel Bilgi

Dünyada söz sahibi ve giyim ve moda konusunda yön verici niteliği taşıyan Zara firması, Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho ve Bershka gibi pek çok ünlü markayı da bünyesinde barındıran Inditex grubuna ait. Zara, İspanyol kökenli kurucularının dünyaya açılması ile bir dünya devi halini almış. Türkiye’de pek çok mağaza ve şubesi bulunan şirket, aynı zamanda online satış konusunda da oldukça iddialı.

Zara İngilizce Mülakatına konusarakogren.com ile Hazırlan!

Zara mülakatlarda İngilizce konuşmanızı test ettiğinden, mülakatlara hazırlanırken İngilizce konuşabildiğinizi sınamanın en kolay yolu ne dersiniz? Tabii ki ana dili İngilizce olan eğitmenlerden konuşma pratiği almak. Biz Konuşarak Öğren olarak, birçok klasik yöntemin aksine size bunu sunuyoruz. Vaktiniz yoksa, her zaman yola çıkıp bir kursa gidebilecek bir durumda değilseniz, asıl amacınız konuşmak, konuşmak ve konuşmaksa, tam da aradığınız adresteyiz. ABD ofisimizdeki alanında uzman Amerikalı eğitmenlerimiz, Skype üzerinden sizin istediğiniz zamanlarda size ulaşıyor ve konuşmanızı geliştiriyor; konuşurken de öğrenmenizi sağlıyor.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ve dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz!

Konuşarak Öğren ile Zara İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı